• Doorlopende machtiging

  Naam: Stichting Paardrijden Gehandicapten Meppel
  Adres: Oosterboerweg 35b
  PC/Plaats: 7943 KE Meppel
  Land: Nederland

  SEPA

  Incassant ID: NL87ZZZ040572830000

 • Bijdrag Stichting Paardrijden Gehandicapten Meppel

  Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan Stichting Paardrijden Gehandicapten Meppel om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en aan de uw bank om doorlopend bedragen van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Paardrijden Gehandicapten Meppel.

  Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.
 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Call Now Button

  Word donateur!

  Een organisatie als de stichting PGM is voor haar activiteiten in belangrijke mate afhankelijk van de inbreng van sponsoren, donateurs, fondsen ed. ​Deze steun kent vele vormen. Een bijdrage leveren kunt u doen door middel van bijvoorbeeld schenken van materiaal, een financiële donatie voor het mogelijk maken van een evenement of bijvoorbeeld de aanschaf van een paard. ​Indien gewenst kan hier een tegenprestatie tegenover staan: naamsvermelding op onze website of het plaatsen van een reclamebord in de rijbak of tijdens een evenement.