Jouw reclame bij PGM Meppel?!

Wist je dat het mogelijk is om een reclamebord van jouw bedrijf te plaatsen op onze locatie?

In de binnenbak van onze manege hebben wij volop mogelijkheden om jouw bedrijf op een prachtige manier onder de aandacht te brengen!

→ afmetingen van het reclamebord 0.80 x 2.40

→ eenmalige kosten voor ontwerp € 170,=

→ kosten per jaar € 250,=

→ looptijd contract is 3 jaren

→ genoemde prijzen zijn exclusief btw

Aanvullende informatie nodig of een een plek voor jouw reclamebord reserveren, neem dan contact op met de Wim Greven, verantwoordelijke binnen PGM Meppel voor groen en gebouwen

Wim Greven, (bel, whatsapp) 0651 1776 70 en/of (mail) Wim Greven

 

Wij zijn gestart met onze nieuwe campagne VRIENDEN van de BAANDER.
Stichting Paardrijden Gehandicapten Meppel en omstreken biedt paardensport voor mensen met een beperking en heeft als doelstelling het mogelijk maken van PAARDRIJDEN voor IEDEREEN! Onze stichting is voor de organisatie van haar activiteiten in belangrijke mate afhankelijk van giften, fondsen en subsidies.

Om ons doel mogelijk te blijven maken zijn wij voor financiële ondersteuning op zoek naar nieuwe VRIENDEN. Naast het feit dat uw financiële bijdrage zeer welkom is, is het ook heel fijn om vrienden te hebben, mensen die onze stichting een warm hart toedragen!

Vriend worden kan al vanaf € 1,50 per maand.
Hoe word je vriend? Download hier de folder, vul deze in en mail uw aanmelding naar [email protected].  Wij danken u hartelijk voor uw ondersteuning!

NB: Als u op de link klikt, opent zich het formulier. Deze kunt u vervolgens downloaden middels de downloadknop die u onderaan het bestand vindt. Het formulier kunt u hierna digitaal invullen.
Call Now Button