Wij zoeken nieuwe vrijwilligers! Iets voor jou?!

TER VERSTERKING VAN ONS TEAM zijn wij op zoek naar

VRIJWILLIGER(S) voor de ONDERSTEUNING bij het PAARDRIJDEN

Wie zijn wij?

Stichting Paardrijden Gehandicapten Meppel (PGM) bestaat sinds 1998 en biedt paardensport aan voor mensen met een beperking.

Wat doen wij?

Paardrijden kan voor mensen met een beperking veel betekenen, denk hierbij aan balans, motoriek en oog- handcoördinatie verbetering. PGM beschikt over verschillende soorten zadels en aangepaste materialen om het paardrijden mogelijk te maken. Ook is er de beschikking over een tillift om de ruiter op het paard te zetten. Uniek bij PGM is het huifbedrijden, hierdoor is paardrijden mogelijk voor mensen met een meervoudige beperking.

Wie zoeken wij?

Als vrijwilliger bij PGM help je bij de verzorging en het klaarzetten van de paarden voor de verschillende ritten. Vang je cliënten op bij binnenkomst, help je bij het op het huifbed leggen van de cliënten en rij je mee met de verschillende ritten. Verder help je bij het uitvoeren van voorkomende werkzaamheden in de stallen.

Wat breng je mee?

Affiniteit met onze doelgroep en paarden. Je bent handig en hebt een ‘handen uit de mouwen’ mentaliteit en je bent een paar uren per week beschikbaar voor het werk bij ons op de Baander.

Interesse?

Lijkt het jou leuk om samen te werken in een klein team, voor de paarden te zorgen, met onze cliënten om te gaan en heb je een paar uurtjes per week tijd om ons te helpen, reageer dan op deze oproep. Wil je nog meer weten, neem dan per mail contact met ons op, [email protected]

Locatie: PGM De Baander, Oosterboerweg 35b, 7943 KE Meppel

Wij zijn gestart met onze nieuwe campagne VRIENDEN van de BAANDER.
Stichting Paardrijden Gehandicapten Meppel en omstreken biedt paardensport voor mensen met een beperking en heeft als doelstelling het mogelijk maken van PAARDRIJDEN voor IEDEREEN! Onze stichting is voor de organisatie van haar activiteiten in belangrijke mate afhankelijk van giften, fondsen en subsidies.

Om ons doel mogelijk te blijven maken zijn wij voor financiële ondersteuning op zoek naar nieuwe VRIENDEN. Naast het feit dat uw financiële bijdrage zeer welkom is, is het ook heel fijn om vrienden te hebben, mensen die onze stichting een warm hart toedragen!

Vriend worden kan al vanaf € 1,50 per maand.
Hoe word je vriend? Download hier de folder, vul deze in en mail uw aanmelding naar [email protected].  Wij danken u hartelijk voor uw ondersteuning!

NB: Als u op de link klikt, opent zich het formulier. Deze kunt u vervolgens downloaden middels de downloadknop die u onderaan het bestand vindt. Het formulier kunt u hierna digitaal invullen.
Call Now Button