PGM hét goede doel van de succesvolle Meppeler Eindejaarsquiz!

PGM het goede doel van de succesvolle Meppeler Eindejaarsquiz!
Time Star Media organiseerde op 29 december j.l. in samenwerking met SEM Productions en Studio2 een geweldige quizavond voor Meppel. Tijdens de avond werd er door ruim 750 teams meegespeeld en hebben bijna 3000 mensen gekeken naar de enthousiaste Vincent van Leth en Danny Pol. De avond werd geopend door  burgemeester Richard Korteland en muzikaal begeleid door Wildeboer Rocks die vol passie speelden.
Gedurende de uitzending werd er geld opgehaald voor PGM! Kijkers konden doneren via een QR-code en deden dat ook massaal, waardoor het mooie bedrag van 2500 euro is opgehaald. Daarmee kan een nieuwe tillift worden aangeschaft en daar zijn we natuurlijk super blij mee!
Er was veel te zien en te doen tijdens de quiz; deelnemers konden foto’s inzenden of inbellen om mee te dingen naar de verschillende prijzen die aangeboden werden door de Meppeler middenstand! Daarnaast werd er 2500 euro aan Meppelbonnen weggegeven (ter beschikking gesteld door Gemeente Meppel).
Wij danken de organisatie van deze fantastische avond, dat wij het goede doel mochten zijn en voor het prachtige bedrag dat voor PGM is opgehaald!

Wij zijn gestart met onze nieuwe campagne VRIENDEN van de BAANDER.
Stichting Paardrijden Gehandicapten Meppel en omstreken biedt paardensport voor mensen met een beperking en heeft als doelstelling het mogelijk maken van PAARDRIJDEN voor IEDEREEN! Onze stichting is voor de organisatie van haar activiteiten in belangrijke mate afhankelijk van giften, fondsen en subsidies.

Om ons doel mogelijk te blijven maken zijn wij voor financiële ondersteuning op zoek naar nieuwe VRIENDEN. Naast het feit dat uw financiële bijdrage zeer welkom is, is het ook heel fijn om vrienden te hebben, mensen die onze stichting een warm hart toedragen!

Vriend worden kan al vanaf € 1,50 per maand.
Hoe word je vriend? Download hier de folder, vul deze in en mail uw aanmelding naar [email protected].  Wij danken u hartelijk voor uw ondersteuning!

NB: Als u op de link klikt, opent zich het formulier. Deze kunt u vervolgens downloaden middels de downloadknop die u onderaan het bestand vindt. Het formulier kunt u hierna digitaal invullen.
Call Now Button