PGM Meppel is hét GOEDE DOEL van der REESTWALK 2021!

G O E D E  D O E L
Dit jaar is het goede doel van de Reestwalk: Stichting Paardrijden Gehandicapten Meppel oftewel De Baander PGM. Hieronder zien jullie Geerda, Willem, Saffier, Zorita, Gina en Tjoska. Dit zijn de paardjes van de Baander. Zij doen ongelooflijk belangrijk en dankbaar werk. Daarom steunt Reestwalk 2021 deze mooie stichting. Zodat de paardjes kunnen eten, materialen kunnen worden vernieuwd, en heel veel mensen én paardjes blij gemaakt kunnen worden.
Sponsor worden van de Reestwalk? Of de laatste kaartjes voor de aangeklede (Snack&Track, Wine&Dine) wegkapen?
(Dit bericht is gekopieerd van Facebook van de Reestwalk organisatie, maar té leuk om ook niet zelf op onze website te delen!)
Call Now Button

Word donateur!

Een organisatie als de stichting PGM is voor haar activiteiten in belangrijke mate afhankelijk van de inbreng van sponsoren, donateurs, fondsen ed. ​Deze steun kent vele vormen. Een bijdrage leveren kunt u doen door middel van bijvoorbeeld schenken van materiaal, een financiële donatie voor het mogelijk maken van een evenement of bijvoorbeeld de aanschaf van een paard. ​Indien gewenst kan hier een tegenprestatie tegenover staan: naamsvermelding op onze website of het plaatsen van een reclamebord in de rijbak of tijdens een evenement.