Gun jij ons jouw stem tijdens de Rabo ClubSupport weken?

RABO CLUB SUPPORT 2021

Zoals ieder jaar organiseert de Rabobank de RABO CLUB SUPPORT en wij zijn weer één van de te ‘supporten’ clubs, hoe mooi is dat! Ieder Rabobank lid kan zijn/haar stem uitbrengen op zijn/haar favoriete club/vereniging. Hoe meer stemmen de vereniging krijgt, des te hoger het te ontvangen bedrag vanuit deze ClubSupport actie. Ons goede doel is om WARME WINTERDEKENS voor onze paarden te kopen, help jij mee om dit warme doel te behalen?

Wat moet je doen om ons te ‘supporten’?!

→ ga naar de support pagina van PGM

→ klik op ‘benieuwd waar jij op kunt stemmen?’

→ log in op jouw Rabobank account (online of via de Rabo app)

→ breng jouw stem uit op PGM de Baander

→ stemmen kan vanaf 4 t/m 25 oktober 2021

Gelukt? Super! En vooral, heel hartelijk dank!!

 

 

Call Now Button

Word donateur!

Een organisatie als de stichting PGM is voor haar activiteiten in belangrijke mate afhankelijk van de inbreng van sponsoren, donateurs, fondsen ed. ​Deze steun kent vele vormen. Een bijdrage leveren kunt u doen door middel van bijvoorbeeld schenken van materiaal, een financiële donatie voor het mogelijk maken van een evenement of bijvoorbeeld de aanschaf van een paard. ​Indien gewenst kan hier een tegenprestatie tegenover staan: naamsvermelding op onze website of het plaatsen van een reclamebord in de rijbak of tijdens een evenement.