Wij doen dit jaar mee aan de GROTE CLUBACTIE en hopen daarmee een mooi bedrag op te halen om nieuwe WINTERDEKENS te kopen voor onze paarden, dit is namelijk heel hard nodig!

Wat kun je doen om mee te helpen? Je kunt zelf loten kopen, maar ook deze link aan zoveel mogelijk mensen doorsturen; vrienden, familie, collega’s, buren etc. Van ieder verkocht lot gaat 80% naar PGM, bovendien maak je zelf kans op mooie prijzen, wil je weten wat er te winnen is, kijk dan even op de website van de Grote Clubactie

Klik hier om jouw PGM lot(en) te kopen en/of te verkopen.

Succes en heel hartelijk dank namens, Tjos, Willem, Gina, Safier, Geerda & Zorita

Call Now Button

Word donateur!

Een organisatie als de stichting PGM is voor haar activiteiten in belangrijke mate afhankelijk van de inbreng van sponsoren, donateurs, fondsen ed. ​Deze steun kent vele vormen. Een bijdrage leveren kunt u doen door middel van bijvoorbeeld schenken van materiaal, een financiële donatie voor het mogelijk maken van een evenement of bijvoorbeeld de aanschaf van een paard. ​Indien gewenst kan hier een tegenprestatie tegenover staan: naamsvermelding op onze website of het plaatsen van een reclamebord in de rijbak of tijdens een evenement.