HELTIE horse is 'Vriend van de Baander'

Wij zijn TROTS op onze nieuwe ‘VRIEND VOOR HET LEVEN’

HELTIE Horse, is onlangs ‘Vriend voor het leven’ van de Baander geworden.
Wij zijn blij en erg trots dat dit mooie bedrijf zich als vriend aan de Baander heeft verbonden.

HELTIE Horse brengt paarden weer dichter bij de natuur, door producten te leveren die 100% natuurlijk zijn, op basis van kruiden en mineralen. Ben jij ook op zoek naar producten die jouw dier gezond houden, neem dan snel een kijkje op de website van deze nieuwe ‘vriend voor het leven’

Wil jij ook ‘Vriend van de Baander‘ worden, laat het ons weten, wij sturen je graag meer informatie!

 

 

Call Now Button

Word donateur!

Een organisatie als de stichting PGM is voor haar activiteiten in belangrijke mate afhankelijk van de inbreng van sponsoren, donateurs, fondsen ed. ​Deze steun kent vele vormen. Een bijdrage leveren kunt u doen door middel van bijvoorbeeld schenken van materiaal, een financiële donatie voor het mogelijk maken van een evenement of bijvoorbeeld de aanschaf van een paard. ​Indien gewenst kan hier een tegenprestatie tegenover staan: naamsvermelding op onze website of het plaatsen van een reclamebord in de rijbak of tijdens een evenement.