Blauwe Hengst

Afgelopen week was de Blauwe Hengst bij ons op de locatie.

Mooie woorden die ze schreven op Sociale Media:‘We hadden een hele fijne praktijkdag van de Jaaropleiding Epigenetisch Orthomoleculair consulent op onze nieuwe locatie in Meppel bij PGM de Baander!’

En… kijk hoe fantastisch de paarden er uit zien!
En dat terwijl deze paarden een bijzondere en zeer verantwoordelijke taak hebben. Ze maken paardensport voor mensen met een beperking mogelijk.
De combinatie van dit werk, de leeftijd en het ras van deze paarden is al een uitdaging op zich. Des te bijzonderder dat al deze paarden een prachtig gevulde bovenlijn en een zachte soepele hals hebben. En bovendien vol levenslust zijn!
Kijk bijvoorbeeld naar Fjord Zorita van 17 jaar en Haflinger Geerda van al 22 jaar.
Voor meer informatie en foto’s kijk op onze Facebook pagina De Baander PGM’ of op Blauwe Hengst’.
Kijk voor meer informatie op Blauwe Hengst
Call Now Button

Word donateur!

Een organisatie als de stichting PGM is voor haar activiteiten in belangrijke mate afhankelijk van de inbreng van sponsoren, donateurs, fondsen ed. ​Deze steun kent vele vormen. Een bijdrage leveren kunt u doen door middel van bijvoorbeeld schenken van materiaal, een financiële donatie voor het mogelijk maken van een evenement of bijvoorbeeld de aanschaf van een paard. ​Indien gewenst kan hier een tegenprestatie tegenover staan: naamsvermelding op onze website of het plaatsen van een reclamebord in de rijbak of tijdens een evenement.