Help onze paarden voeren!

Help ons onze paarden voeren!

Door de Corona uitbraak waren ook bij PGM de Baander alle activiteiten tot stilstand gekomen.

Dat ons bedrijf volledig stil heeft gelegen was ook voor onze ruiters heel jammer en vaak ook lastig te begrijpen, voor de meeste ruiters is paardrijden het hoogtepunt van hun week. Ook alle andere mensen die wekelijks en soms dagelijks bij ons te vinden zijn worden door ons en door de paarden gemist.
Gelukkig kunnen we kleinschalig weer wat opstarten, maar de maatregelen hebben ons bedrijf hard getroffen. Helaas waren- en zijn er geen steunpakketten vanuit de Overheid of Gemeente voor onze Stichting.

Toch zijn onze belangrijkste medewerkers onze paarden. Ook hun werk is van de ene op de andere dag gestopt. Voor onze paarden en pony’s krijgen we geen ondersteuning om de kosten te blijven betalen. Daarom vragen wij jou namens onze paarden om steun.

Hoe kun je helpen?
Een paard eet € 10,00 per dag op.
Je kunt ons al helpen door “1 dag het eten van 1 paard te betalen”.
Meer dagen of zelfs een hele maand mag natuurlijk ook😉

Maak onder vermelding van ‘voerfonds FPG’ je donatie over naar IBAN nummer: NL15 RABO 0130 0132 50 ten name van Stichting Paardrijden Gehandicapten Meppel en help onze paarden, ruiters en vrijwilligers door deze onzekere periode heen.

Ook kun je eenvoudig aan ons doneren

Alvast hartelijk bedankt!

Namens PGM de Baander

Call Now Button

Word donateur!

Een organisatie als de stichting PGM is voor haar activiteiten in belangrijke mate afhankelijk van de inbreng van sponsoren, donateurs, fondsen ed. ​Deze steun kent vele vormen. Een bijdrage leveren kunt u doen door middel van bijvoorbeeld schenken van materiaal, een financiële donatie voor het mogelijk maken van een evenement of bijvoorbeeld de aanschaf van een paard. ​Indien gewenst kan hier een tegenprestatie tegenover staan: naamsvermelding op onze website of het plaatsen van een reclamebord in de rijbak of tijdens een evenement.