Update omtrent Corona

Hierbij een update vanuit het bestuur van PGM De Baander naar aanleiding van de meest recente ontwikkelingen omtrent Corona.

Vandaag is er een brief gestuurd naar alle ruiters van PGM.
Hierin leest u o.a. dat het voor u als ouder/begeleider niet is toegestaan om het terrein te betreden. Uitgezonderd voor de ruiters voor wie het niet mogelijk is i.v.m. beperking om zelfstandig het terrein te betreden is 1 begeleider toegestaan.
Toeschouwers tijdens de lessen zijn niet toegestaan.
Ruiters dienen direct na afloop van de les het terrein te verlaten.

De regels zijn per direct van kracht. Eerdere veiligheidsregels blijven uiteraard ook gehandhaafd.

We hopen dat we op deze manier de continuïteit van de lessen kunnen waarborgen. We rekenen op uw begrip en medewerking.
*Voor actuele informatie zie onze Facebookpagina: DeBaanderPGM
Call Now Button

Word donateur!

Een organisatie als de stichting PGM is voor haar activiteiten in belangrijke mate afhankelijk van de inbreng van sponsoren, donateurs, fondsen ed. ​Deze steun kent vele vormen. Een bijdrage leveren kunt u doen door middel van bijvoorbeeld schenken van materiaal, een financiële donatie voor het mogelijk maken van een evenement of bijvoorbeeld de aanschaf van een paard. ​Indien gewenst kan hier een tegenprestatie tegenover staan: naamsvermelding op onze website of het plaatsen van een reclamebord in de rijbak of tijdens een evenement.