Update omtrent maatregelen Corona

Aan de ruiters van PGM:
Al weken liggen de normale activiteiten op onze geliefde manege stil. Omdat wij nog niet wisten welke kant de regeringsmaatregelen op zouden gaan hebben wij ervoor gezorgd dat de paarden voldoende beweging kregen, zodat we op elk moment weer kunnen beginnen met de lessen.
Als het goed is hebben jullie allemaal een brief ontvangen met daarin hoe we voorzichtig weer kunnen opstarten met de paardrijlessen. Het gaat hier helaas nog maar om een kleine groep mensen. Maar het begin is er en hoop doet leven.
We zijn erg blij dat veel mensen ons zijn blijven ondersteunen tijdens de voorbije maanden. Mede daardoor zijn wij nog steeds vol goede moed.
Mocht je geen brief hebben ontvangen, controleer dan even de SPAMBOX van uw email. Anders kunt u een email sturen naar [email protected] en sturen wij u de brief als nog.

Call Now Button

Word donateur!

Een organisatie als de stichting PGM is voor haar activiteiten in belangrijke mate afhankelijk van de inbreng van sponsoren, donateurs, fondsen ed. ​Deze steun kent vele vormen. Een bijdrage leveren kunt u doen door middel van bijvoorbeeld schenken van materiaal, een financiële donatie voor het mogelijk maken van een evenement of bijvoorbeeld de aanschaf van een paard. ​Indien gewenst kan hier een tegenprestatie tegenover staan: naamsvermelding op onze website of het plaatsen van een reclamebord in de rijbak of tijdens een evenement.