Berichtgeving i.v.m. Coronavirus

I.v.m. het landelijke besluit omtrent het Coronavirus zal PGM De Baander zijn deuren sluiten tot 1 juni 2020.
Er zullen dus geen paardrijlessen, menlessen en huifbedrijden zijn.

We hopen op uw begrip.

Call Now Button

Word donateur!

Een organisatie als de stichting PGM is voor haar activiteiten in belangrijke mate afhankelijk van de inbreng van sponsoren, donateurs, fondsen ed. ​Deze steun kent vele vormen. Een bijdrage leveren kunt u doen door middel van bijvoorbeeld schenken van materiaal, een financiële donatie voor het mogelijk maken van een evenement of bijvoorbeeld de aanschaf van een paard. ​Indien gewenst kan hier een tegenprestatie tegenover staan: naamsvermelding op onze website of het plaatsen van een reclamebord in de rijbak of tijdens een evenement.