Dressuurclinic Nicole de Leeuw

Dressuurclinic bij PGM De Baander te Meppel
o.l.v. Zware Tour amazone en jury t/m zz-licht: Nicole de Leeuw

I.v.m. het Coronavirus en hierdoor alle activiteiten op De Baander stil liggen, zal er op een later moment gekeken worden wanneer de clinic plaats vindt.

De lessen worden in groepjes van twee personen gegeven (indeling op niveau) en duren 45 minuten. Er wordt verwacht dat je zelf losrijdt (in de buitenbak). De lessen vinden plaats in de binnenbak 20×40.  De kosten van de drie ochtendlessen bedragen €75,-, deze moet contant betaald worden bij aanvang van de eerste les op zondag 12 april bij Simone Altenburg.

Opgeven kan via [email protected]. Graag je naam vermelden en welk niveau je rijdt met je paard/pony. Je krijgt een week voor aanvang het tijdstip van je les door.

PGM De Baander – Oosterboerweg 35b – Meppel

 

 

Call Now Button

Word donateur!

Een organisatie als de stichting PGM is voor haar activiteiten in belangrijke mate afhankelijk van de inbreng van sponsoren, donateurs, fondsen ed. ​Deze steun kent vele vormen. Een bijdrage leveren kunt u doen door middel van bijvoorbeeld schenken van materiaal, een financiële donatie voor het mogelijk maken van een evenement of bijvoorbeeld de aanschaf van een paard. ​Indien gewenst kan hier een tegenprestatie tegenover staan: naamsvermelding op onze website of het plaatsen van een reclamebord in de rijbak of tijdens een evenement.