Country&Western Evenement 2021

Op zaterdag 15 mei 2021 vindt weer ons jaarlijkse evenement plaats. Dit jaar met als thema Country & Western, waarin we nauw samenwerken met Paulette Zorn. Westernrider-amazone Paulette Zorn heeft meerdere nationale- en internationale titels op haar naam staan.
Paulette zal samen met haar gasten, meerdere optredens/shows verzorgen. Daarnaast laat PGM zien wat paardrijden doet voor- en met onze doelgroep.

Call Now Button

Word donateur!

Een organisatie als de stichting PGM is voor haar activiteiten in belangrijke mate afhankelijk van de inbreng van sponsoren, donateurs, fondsen ed. ​Deze steun kent vele vormen. Een bijdrage leveren kunt u doen door middel van bijvoorbeeld schenken van materiaal, een financiële donatie voor het mogelijk maken van een evenement of bijvoorbeeld de aanschaf van een paard. ​Indien gewenst kan hier een tegenprestatie tegenover staan: naamsvermelding op onze website of het plaatsen van een reclamebord in de rijbak of tijdens een evenement.