Nieuwjaarsborrel PGM 10 januari 2020

Beste betrokkenen bij PGM,

We wensen je hele fijne kerstdagen en een goed Nieuwjaar!
We waren weer erg blij met je inzet dit jaar! Hopelijk kunnen we ook in 2020 weer op je rekenen.

Graag nodigen we jou uit voor een Nieuwjaarsborrel op
vrijdag 10 januari
van 17.00uur – 18.30uur
in het Theehuis van De Baander.

 

Vriendelijke groet,
Het bestuur van PGM.

Call Now Button

Word donateur!

Een organisatie als de stichting PGM is voor haar activiteiten in belangrijke mate afhankelijk van de inbreng van sponsoren, donateurs, fondsen ed. ​Deze steun kent vele vormen. Een bijdrage leveren kunt u doen door middel van bijvoorbeeld schenken van materiaal, een financiële donatie voor het mogelijk maken van een evenement of bijvoorbeeld de aanschaf van een paard. ​Indien gewenst kan hier een tegenprestatie tegenover staan: naamsvermelding op onze website of het plaatsen van een reclamebord in de rijbak of tijdens een evenement.