Kerstvakantie PGM Gesloten

PGM wenst iedereen hele fijne feestdagen en een Gelukkig Nieuwjaar!

Tijdens de Kerstvakantie van 21 december 2019 – 3 januari 2020, zijn er geen paardrijlessen, menlessen en huifbedrijden.
PGM is dan gesloten.

Call Now Button

Word donateur!

Een organisatie als de stichting PGM is voor haar activiteiten in belangrijke mate afhankelijk van de inbreng van sponsoren, donateurs, fondsen ed. ​Deze steun kent vele vormen. Een bijdrage leveren kunt u doen door middel van bijvoorbeeld schenken van materiaal, een financiële donatie voor het mogelijk maken van een evenement of bijvoorbeeld de aanschaf van een paard. ​Indien gewenst kan hier een tegenprestatie tegenover staan: naamsvermelding op onze website of het plaatsen van een reclamebord in de rijbak of tijdens een evenement.