Nieuwe vrijwilligers-coördinator

Vanaf het nieuwe seizoen (vanaf medio augustus 2019) treedt Astrid Hogewoning in de voetsporen van Judith Wijtten als vrijwilligerscoördinator. We willen Judith heel erg bedanken voor haar inzet de afgelopen jaren! Natuurlijk blijft Judith wel actief als huifbedrijder en menner (instructrice). 
Astrid is al meerdere jaren actief als vrijwilliger bij PGM op de dinsdagavond en bij evenementen.

Mocht je vragen hebben-, of vrijwilliger willen worden bij PGM, dan kun je Astirid mailen: [email protected]

Call Now Button

Word donateur!

Een organisatie als de stichting PGM is voor haar activiteiten in belangrijke mate afhankelijk van de inbreng van sponsoren, donateurs, fondsen ed. ​Deze steun kent vele vormen. Een bijdrage leveren kunt u doen door middel van bijvoorbeeld schenken van materiaal, een financiële donatie voor het mogelijk maken van een evenement of bijvoorbeeld de aanschaf van een paard. ​Indien gewenst kan hier een tegenprestatie tegenover staan: naamsvermelding op onze website of het plaatsen van een reclamebord in de rijbak of tijdens een evenement.