Vakantie datums

LET OP: Er gelden verschillende vakantie periodes! Dit is i.v.m. het het af- en opbouwen van het ‘werk’ van de paarden.

Er zijn van 15 juli t/m 11 augustus: geen paardrijlessen i.v.m. zomervakantie. ​De paardijlessen starten weer op maandag 12 augustus!

Er is van 29 juli t/m 26 augustus geen huifbedrijden en menlessen i.v.m. zomervakantie. Het huifbedrijden en mennen start weer op dinsdag 27 augustus!

Call Now Button

Word donateur!

Een organisatie als de stichting PGM is voor haar activiteiten in belangrijke mate afhankelijk van de inbreng van sponsoren, donateurs, fondsen ed. ​Deze steun kent vele vormen. Een bijdrage leveren kunt u doen door middel van bijvoorbeeld schenken van materiaal, een financiële donatie voor het mogelijk maken van een evenement of bijvoorbeeld de aanschaf van een paard. ​Indien gewenst kan hier een tegenprestatie tegenover staan: naamsvermelding op onze website of het plaatsen van een reclamebord in de rijbak of tijdens een evenement.