Springclinic o.l.v. Simone Altenburg

Simone Altenburg, springamazone en allround instructeur komt
4 ochtendlessen op zondag verzorgen bij PGM De Baander te Meppel

De ochtenden waarop de lessen worden gegeven:
 Zondag   3   november 2019
 Zondag   10 november 2019
 Zondag   17 november 2019
 Zondag  24 november 2019

Lestijden: 10.00 uur – 10.45 uur – 11.30 uur – 12.15 uur
Graag voorkeurstijd aangeven en ook de tweede optie.

De lessen worden in groepsverband gegeven in groepjes van twee ruiters/amazones (45 minuten per les). Er wordt verwacht dat je voor de les zelf losrijdt (in de buitenbak). De lessen vinden plaats in de binnenbak. De kosten voor vier lessen bedragen €75,-. Tijdens de eerste les moet het volledige bedrag gepast worden betaald.

Kun je onverwachts niet deelnemen aan één van de lessen, dan moet je zelf een vervanger regelen. Jij regelt dan zelf de financiën met jouw vervanger.

Opgeven kan t/m 27 oktober 2019 VOL = VOL.
Opgeven via [email protected]. Graag je naam vermelden, paard of pony en wat voor niveau je rijdt met je paard of pony. Vermeld hierbij ook de voorkeurstijd voor je les. Je krijgt in de week voor de eerste les bericht over het tijdstip van je les.

Call Now Button

Word donateur!

Een organisatie als de stichting PGM is voor haar activiteiten in belangrijke mate afhankelijk van de inbreng van sponsoren, donateurs, fondsen ed. ​Deze steun kent vele vormen. Een bijdrage leveren kunt u doen door middel van bijvoorbeeld schenken van materiaal, een financiële donatie voor het mogelijk maken van een evenement of bijvoorbeeld de aanschaf van een paard. ​Indien gewenst kan hier een tegenprestatie tegenover staan: naamsvermelding op onze website of het plaatsen van een reclamebord in de rijbak of tijdens een evenement.