Wat een Feest! 10 jaar PGM

Om het 10 jarig jubileum van PGM De Baander te vieren was er op zaterdag 1 juni 2019 FEEST! Er waren vele shows en activiteiten.

We willen graag alle sponsoren, vrijwilligers, deelnemers en organisaties die betrokken zijn bij De Baander bedanken voor deze mooie dag! Door al jullie inzet was het een FEEST!

Heb jij nog leuke foto’s van deze dag en wil je ze delen met PGM? Mail ze dan naar: [email protected]

Call Now Button

Word donateur!

Een organisatie als de stichting PGM is voor haar activiteiten in belangrijke mate afhankelijk van de inbreng van sponsoren, donateurs, fondsen ed. ​Deze steun kent vele vormen. Een bijdrage leveren kunt u doen door middel van bijvoorbeeld schenken van materiaal, een financiële donatie voor het mogelijk maken van een evenement of bijvoorbeeld de aanschaf van een paard. ​Indien gewenst kan hier een tegenprestatie tegenover staan: naamsvermelding op onze website of het plaatsen van een reclamebord in de rijbak of tijdens een evenement.