10 jarig bestaan De Baander

Op zaterdag 1 juni 2019 vieren we dat PGM De Baander 10 jaar bestaat.

Tussen 11.00uur en 16.00uur is iedereen van harte welkom op De Baander, Oosterboerweg 35b te Meppel.

Er zullen vele activiteiten plaats vinden. Zo zal o.a. Joyce de Vos langskomen en ook zal Nemo’s Bern weer een mooie show laten zien.

          

Call Now Button

Word donateur!

Een organisatie als de stichting PGM is voor haar activiteiten in belangrijke mate afhankelijk van de inbreng van sponsoren, donateurs, fondsen ed. ​Deze steun kent vele vormen. Een bijdrage leveren kunt u doen door middel van bijvoorbeeld schenken van materiaal, een financiële donatie voor het mogelijk maken van een evenement of bijvoorbeeld de aanschaf van een paard. ​Indien gewenst kan hier een tegenprestatie tegenover staan: naamsvermelding op onze website of het plaatsen van een reclamebord in de rijbak of tijdens een evenement.