Het verhaal van..

Carla Troost, bestuurslid en vrijwilligster vertelt: ”Mijn naam is Carla Troost, ik ben getrouwd met Christo, heb 3 kinderen en 2 kleinkinderen. Na in 2009 een kijkje te hebben genomen op een open dag bij De Baander heb ik me aangemeld als vrijwilliger. Mijn hart ligt bij mensen met een beperking en mijn hobby is paardrijden, dus ik was al snel helemaal op m’n plek. Met veel plezier begeleid ik de ruiters, terwijl zij genieten als ze op een paardenrug zitten. Na een jaar werd ik gevraagd om plaats te nemen in het bestuur van PGM en ook daar kon ik geen nee tegen zeggen. De laatste jaren ben ik dus heel veel op de manege te vinden, helaas mede omdat er  regelmatig een tekort is aan vrijwilligers, maar ook omdat mijn zoon inmiddels wekelijks komt huifbed rijden. Na zijn hersenbloeding in 2014, kan hij weinig activiteiten ondernemen, maar op het huifbed kan hij heerlijk ontspannen.

Naast  de vele uren die ik doorbreng in de manege, heb ik ook nog andere hobby’s. Regelmatig ga ik naar het zwembad en ook rijd ik zelf wekelijks op de manege in Pesse. Zomers ben ik een paar maanden afwezig omdat ik dan samen met Christo het land doorkruis op onze boot en in de winter ga ik meestal een weekje skiën. Na de lange zomervakantie geniet ik dan weer volop als ik alle mensen op De Baander terug zie. Als je dit leest en denkt…dat lijkt mij ook geweldig! Meld je dan snel aan als vrijwilliger en ontdek zelf hoe leuk het is.”